Bål i Gulfjell

Årets Nå-Kor-revy settes opp i Gammelgruva 9. og 16. februar.

Denne gangen har Nå-Kor tatt med seg melodier og inspirasjon fra Blåfjell inn i Gammelgruva på Løkken Verk og skrevet en helt ny nissemusikal for voksne.

Bål i Gulfjell forteller historien om gulnissene som selger svovelkis til menneskefolka. Med denne kisen kan menneskefolka forsvare seg mot de som vil dem vondt. Utenfor fjellet raser første verdenskrig, og menneskefolka har et stort behov for å forsvare seg – mot hverandre. Gulnissene hjelper begge sider så godt de kan, noe som viser seg å være ganske lønnsomt. Men hvordan skal det gå med gulnissene når krigen tar slutt?

I Gulfjell møter vi blant andre Dronning Marmor og Prinsesse Pyritt, de tre vennene Furte, Kylling og Kverke, finansanalytiker Gordon Gekkogekko og tvillingene Siv og Siv som er finansminisser. Vi møter også den fattige nissegutten Drittungen med foreldrene Trellmor og Trellfar. Vi får vite den egentlige årsaken til den historiske julefreden på vestfronten, og vi får være tilstede når Versaillestraktaten utarbeides og undertegnes

Kle dere godt, så kan vi garantere en uforglemmelig kveld med både spenning og svart humor i spektakulære omgivelser. Vi sees i Gammelgruva 9. og 16. februar 2019.

Selve forestillingen begynner 18.30, men felles innmarsj i gruva begynner 18.00. Møt opp i god tid.