Thamshavnbanen

På Thamshavnbanen kan du reise mellom Løkken Verk og Bårdshaug på Orkanger i vogner fra 1908.

  • Bli med på en togreise gjennom variert landskap. bratte utforkjøringer og krappe kurver, langs fiskeelva Orkla, gjennom skog og jordbruksområder til tett bebyggelse.
    1/1
    Bli med på en togreise gjennom variert landskap. bratte utforkjøringer og krappe kurver, langs fiskeelva Orkla, gjennom skog og jordbruksområder til tett bebyggelse. Stine Aasløkk / Orkla Industrimuseum

Historie

Thamshavnbanen ble bygd for å frakte malm fra gruvene på Løkken Verk til utskipningshavna på Orkanger. Den gamle jernbanen snor seg gjennom et variert landskap. bratte utforkjøringer og krappe kurver, langs fiskeelva Orkla, gjennom skog og jordbruksområder til tett bebyggelse.

Det er ikke flere rutetog i år. Hvis du ønsker å bestille chartertog se i boksen under. Dersom du ønsker å høre om når det går chartertog og om det er mulig å være med ta kontakt med oss på telefon 72 49 91 00.

Utenfor ordinære rutetider

Fra 1. juni til 30. september er det mulig å bestille egne turer utenfor ordinære rutetider. For bestilling, kontakt oss på e-post eller telefon.

Stasjoner på Thamshavnbanen

Se også: