Hopp til hovedinnhold

Desemberstemninger

torsdag 14. desember 2023 kl 19.00
Konsert i Gammelgruva

  • Desemberstemninger

Praktisk informasjon

Parkering:

På grunn av begrenset med parkeringsplasser ved Gammelgruva henstilles publikum å parkere i Løkken Verk sentrum. Vær vennlig å IKKE parkere langs veien og ved innkjørsler til naboer til Gammelgruva.

Ole Edvard Antonsen’s førjulsturné ”Desemberstemninger” blir av mange omtalt som den ultimate julekonserten og har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land. Ole Edvard med sitt eminente trompetspill, vil sammen med de fantastiske gjestevokalistene Stine Hole Ulla, Are Hembre.

Høydepunktene vil som vanlig stå i kø når Ole Edvard Antonsen entrer en scene, og konserten vil by på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer.

Ole Edvard Antonsen, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner.

Stine Hole-Ulla, var den første kvinnelig vinneren av Norske Tallenter i 2012. Siden den gang har hun blitt en rutinert artist som jobber med store norske navn. Hennes fantastiske klokkeklare stemmer var blant annet å høre under Oslo Military Tattoo i et fullsatt Oslo Spektrum.

Are Hembre, en av Norges største tenorer startet sin karriere allerede som 9 åring. Han har høstet fantastiske kritikker for sin store, varme stemme og gjør stor suksess innen både klassisk og musikal.

Desemberstemninger har også med Ole Edvard´s eget band og lydmann:
Trond Hustad – keyboards
Tom Erik Antonsen – bass
Per Hillestad – trommer og perkusjon
Eilif Stene – lyd

Velkommen til julekonserten som garantert vil sette deg og dine i en herlig førjulsstemning, like før selve julehøytiden ringes inn.