Meny på spor og under jord – 2018

I Restaurantvogna på Thamshavnbanen kan vi servere det meste og her noen av våre spesialiteter. I Thamshavnbanens Kongevogn serveres musserende vin eller champagne

I Gammelgruva er kjøkken- og serveringsforholdene litt spesielle og det er godt med noe varmt og salt. Dette har vi tatt hensyn til når vi har laget disse menyene, ønsker din gruppe noe annet er det bare å snakke med oss.

Middag / lunsjPRIS
Bergmannssodd med kokte poteter og flatbrød325,-
Viltgryte med rotgrønnsaker og kokte poteter356,-
Skanksuppe313,-
Grønnsaksuppe188,-
Fiskesuppe238,-
Saltkjøtt og grovpølse fra lokal leverandør med kokte poteter og kålrabistappe344,-
Rømmegrøt og spekemat325,-
Speketallerken288,-
Lunsjtallerken275,-
Viltkarbonadesmørbrød med erter og stekte grønnsaker200,-
Baguett113,-
Tapas inkludert matboks255,-
Snacks50,-
Drikke
Mineralvann60,-
Øl på flaske75,-
Munkholm63,-
Kaffe m/ påfyll50,-
Husets vin, flaske/ Karaffel488,-
Husets vin, glass100,-
Akevitt, 4 cl131,-
Cognac, 3 kors, 4 cl138,-
Cognac XO, 4 cl169,-
Jægermeister, 4 cl125,-
Thamsøl (Gottes Glück og Flying pubs)133,-
Thamsakevitt144,-
Aperitiff
Baccardi lemon og eplemost129,-
Bergmannsdram – Varm krydderdram131,-
Musserende vin – Cremant de Bourgogne475,-
Champagne
1.188,-
Desserter
Sviskergrøt med fløtemelk93,-
Marinerte skogsbær med vaniljekrem106,-
Surmelkpudding – godt for gruvearbeideren111,-
Lokføreresn riskremdessert med knallgod bærsaus106,-
Pannacotta med marinerte bær111,-
Vafler38,-
Kaker75,-