Nå-Kor skildrer Medalssongen

Årets revy med Nå-Kor er i Gammelgruva 19. og 26. november.

På grunn av begrenset parkeringskapasitet ved Gammelgruva oppfordrer vi publikum å parkere i Løkken sentrum å gå opp til Gammelgruva. Parkering langs veien  til Gammelgruva og i veien inn til Vavoldlia bør ikke forekomme da det hindrer andre trafikanter.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Opplev Nå-kors versjon av bygdehistoria. Denne gangen har vi latt oss inspirere av Olav Krogs mesterverk “Medalssongen”. Vi har plukket ut noen av de 72 versene, sett litt nærmere på hva de handler om, og laget vår egen tolkning av hva som faktisk skjedde i Medaldal i gamle dager. 


Du får blant annet oppleve steinkastende jotner, Olav den hellige, Svartedauden, kreative hekseprosesser, krigerske karolinere, potetprest Parelius og en særdeles grautsulten Aasmund Olavsson Vinje. Alt er pent pakket inn i estetiske og musikalske høydepunkt fra puddelrockens gullalder på 1980-tallet.

Metalsongen spilles i Gammelgruva på Løkken 19. og 26.november 2022. Innmarsj i Gruva kl. 18.30, forestilling kl. 19.00. Premierefest på Bergmannskroa fra kl. 21.00.

Billetter kan bestilles ved å sende epost til metalsongen@gmail.com. Du kan også kjøpe billetter på Ritas frisersalong på Løkken og på LS-salong på Svorkmo. Voksen kr. 350, barn kr. 200, kombi forestilling/fest (begrenset antall) kr. 450.