Halloweenparty i Gammelgruva

31. oktober kl 16.00 er det duket for kjempefest i Gammelgruva når Even Jensen med band står på scenen inne i berget på Løkken Verk. Dette blir en fest for hele familien i høstmørket med fakkeltog, konsert og mye mer.

  • Halloween gammelgruva (Foto/Photo)
    1/1

Billetter

Billetter til Halloweenparty kan kjøpes i linken under. Barnebilletter gjelder for barn under 16 år. De minste barna bør ha følge med foreldre. 

Dersom det er flere enn to barn i familien kan dere bestille voksenbilletter + to vanlige barnebilletter og for resten av barna kan dere sette på gratisbilletter Barn

Bli med å lag Halloweendekorasjoner

Før arrangementet i Gammelgruva kan du være med å lage gresskarlykt som stilles ut. Premie til beste dekorasjon.

Mangfoldig familiearrangement

Ta på deg Halloweenkostymet og bli med på party i Gammelgruva. Arrangementet passer for barn fra 5 år og oppover

  • Fakkeltog innover mørke gruveganger i Gammelgruva
  • Konsert med Even Jensen med band
  • Overraskelser

Arrangementet passer for barn fra 4 år og oppover.Arrangementet støttes av Orkland kommune, Orkla sparebank, Løkken Verk sanitetsforening og Ole Bergsrønnings minnefond.


Even Jensen med band

  •  (Foto/Photo)

Etter at debutplata Over byen ble utgitt i juni 2019, har Even Jenssen mottatt gode skussmål for den innspilte musikken og konsertene i kjølvannet av utgivelsen. Låter som En Donald på taketVerden vente på dæ og No vil æ ha ro har siden den gang vært å høre daglig på NRK Super, og plata ble attpåtil nominert til Spellemannprisen i kategorien barnemusikk. Det å ta publikum på alvor har vært hovedfokuset gjennom hele prosessen, og med tekster som har tema som vennskap, at det er greit å være annerledes, fantasi, nysgjerrighet og lek, kan barn relatere seg til sangene og bli med på den musikalske reisen. 

 Bandet består av Even Jenssen, Anders Brønstad, Hallvar Haugdal, Espen Sandø og Magnus Hoem.