Halloweenparty i Gammelgruva

2. november kl 17.00 er det duket for kjempefest i Gammelgruva når Rasmus og verdens beste band står på scenen inne i berget på Løkken Verk. Dette blir en fest for hele familien i høstmørket med fakkeltog, konsert og mye mer.

2.-RVBbursdag-SQ.jpg

Rasmus og verdens beste band

Rasmus og verdens beste band består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang og Kriss Stemland på keyboard og dobro. Bandet ble starta 2007 og har opptrådd på masse festivaler, spilt på tv og radio, turnert på barneskoler og barnehager over hele landet og tekstforfatter/komponist Rasmus fikk i 2017 “Teskjekjerringprisen” for arbeidet sitt med barnemusikk. Bandet har også fått tre SPELLEMANNSPRISER for CD-ene: "Kyssing e hæslig” 2007, “Puppan te pappa” 2010 og “Banjo på badet” 2017 - i tillegg ble bandets juleplate ”Gul Snø” 2012 nominert til Spellemann. Rasmus og VBB er også godt kjent for å ha laget all musikk til “Kosinus” på NRK3 Super

Ta på deg Halloweenkostymet og bli med på party i Gammelgruva. Arrangementet passer for barn fra 5 år og oppover

  • Enkel servering på Bergmannskroa
  • Fakkeltog til Gammelgruva
  • Konsert med Rasmus og verdens beste band
  • Overraskelser

Arrangementet støttes av Meldal kommune, Orkla sparebank og Ole Bergsrønnings minnefond.

Billetter til Halloweenparty kan kjøpes i skjemaet under eller på Informasjonssenteret. Barnebilletter gjelder for barn under 16 år. De minste barna bør ha følge med foreldre.